JAIPUR INDIAN TANDOORI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Jaipur Indian Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 20:30 Best Indian in town. We, who travelled in India can say without a doubt that this food is the real Indian cuisine. Well done, keep up the good work.
5 jun 2022 om 8:57 Eerste keer indian food, aangenaam verast, bezorging 10 min te vroeg.
24 mei 2022 om 9:28 Te duur voor wat je krijgt !
13 mrt 2022 om 16:34 Super lekker. Was te vroeg om de bestelling op te halen door een fout van take away zelf, maar een drankje gekregen van de uitbaters voor het wachten .
13 dec 2021 om 10:17 food was very average. delivery was slow
12 nov 2021 om 21:41 De kip en het lam was uit gedroogd zeker Geen !56 € waard wss ga ik ook nooit meer terug jammer
10 sep 2021 om 16:56 Alles op tijd en nog warm ook. Heel erg genoten van ons eten, zeker een aanrader !
6 aug 2021 om 21:56 De lever tijd bleef maar veranderen, duurde lang tegen dat ik het had. Was wel enorm lekker.
15 mei 2021 om 20:38 Lekker gegeten, maar ik had het wel fijn gevonden als men had vermeld of er rijst bij de gerechten inbegrepen was. Dat is niet het geval en dat wordt niet vermeld. Dat zou ik gewoon vooraf hebben willen weten. Verder heel vriendelijk bediend.
2 apr 2021 om 20:35 Lekker, goed pikant!
31 mrt 2021 om 22:56 Could not find address. Where is my receipt! I asked for one - basic reading of intrustructions! Please send one by text/email. But - great food :-)
26 mrt 2021 om 21:22 Super lekker. Alles perfect!!